KNHB onwikkelt app voor 'kant en klare' warming-ups

18-11 Nieuws Voorkom blessures, doe een goede warming-up.
De warming-up is een zeer belangrijk onderdeel van een goede hockeytraining of voorbereiding op de wedstrijd. Maar hoe doe je dat, een gevarieerde en aantrekkelijke warming-up geven? Om alle hockeytrainers en -coaches hierbij zo goed mogelijk te helpen, ontwikkelden de KNHB Academie en Interpolis een serie warming-ups. U kunt deze direct gebruiken. De warming-ups zijn gevarieerd, leuk, zorgen ervoor dat alle spiergroepen los en soepel worden. En ze zijn voor alle momenten en spelers geschikt:
-          Warming-ups voor de jongste jeugd
-          Warming-ups voor elftallen
-          warming-ups voor keepers

Warming-ups ook te bekijken op uw smartphone
Kant-en-klaar, te bekijken op pc, tablet of met een smartphone: zo makkelijk was het nog nooit uw spelers verantwoord met de training of wedstrijd te laten starten! Klik hier om naar de warming-ups te gaan.

Veiligheid door beter te bewegen
Interpolis wil als partner van de KNHB er voor zorgen dat het op en rond het hockeyveld nog veiliger wordt. Door de KNHB Academie te ondersteunen met een warming-up programma wil Interpolis een structurele bijdrage te leveren aan het verminderen van spierblessures. Niet alleen warming-ups met een sterke inhoud, maar ook in een aantrekkelijke en duidelijke vorm. Interpolis. Glashelder.
 
18-11-2013 Wedstrijdsecr.