Update maatregelen i.v.m. Corona virus.

29-3 Nieuws

Tot 28 april geen hockeycompetitie in heel Nederland

De KNHB volgt sinds het begin van de corona crisis de richtlijnen van het RIVM en de adviezen van het ministerie van VWS/NOC*NSF. Op basis van de vandaag gecommuniceerde richtlijnen van de overheid en het RIVM heeft de KNHB daarom helaas moeten besluiten de wedstrijden in alle competities voor dit seizoen 2019-2020 wederom uit te stellen.

Competities
De periode waarin de competities alsnog op het veld beslecht kunnen worden in dit hockeyseizoen is - in beschikbare wedstrijddagen gemeten - niet groot meer. De KNHB onderzoekt nu wat de mogelijkheden zijn om de competities wellicht op alternatieve manieren in mei/juni/juli af te ronden, dan wel andere alternatieve (competitie)formats voor een kortere periode op te zetten. Ons doel is om, wanneer de omstandigheden dat in de loop van mei zouden toelaten, het mogelijk te maken een aantal weken op de verenigingen te hockeyen. Op die manier willen we hockeyers en verenigingen alsnog een mooie periode vol hockey laten beleven. Daar zetten we nu onze energie, kennis en creativiteit op in. Zodra we de mogelijkheden concreet in kaart hebben, volgt een update aan alle verenigingen.
 
Op dit moment gaat het er echter vooral om er gezamenlijk voor te zorgen dat we de verspreiding van het corona virus voorkomen en dat de mensen die zorg nodig hebben die zorg ook kunnen ontvangen. We rekenen daarom op het begrip van alle hockeyers en verenigingen en hopen dat iedereen richting de zomer alsnog met veel plezier kan hockeyen

Maatregelen verlengd tot en met 28 april

Voor de volledigheid wijzen we je er op dat alle eerder genomen maatregelen (bijvoorbeeld niet trainen en clubhuizen gesloten) van kracht blijven en verlengd zijn tot en met 28 april.

Geen hockeyactiviteiten, clubhuis is dicht

Het clubhuis en het terrein is ook dicht voor vergaderingen en andere bijeenkomsten. Het hek is voorzien van een extra hangslot. Tot 1 juni vinden er geen evenementen, toernooien en andere groepsbijeenkomsten plaats op het terrein.Mocht de situatie veranderen dan laten we je dat tijdig weten via de website en LISA.
 
29-3-2020 Bestuur