Hervatting trainingen senioren

9-5 Nieuws Ook de senioren mogen per 11 mei weer het veld op. De toestemming geldt specifiek voor trainingen, niet voor wedstrijden, toernooien of andere activiteiten. Net als bij de jeugdgroepen zijn ook deze trainingen alleen mogelijk wanneer iedereen zich aan bepaalde afspraken houdt.

Hockeyspecifiek protocol
In de basis gelden voor 18+ dezelfde regels als voor de groep 13 t/m 18 jaar. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: trainen met beperkt aantal personen en begeleiders op het veld (max 20 personen), te allen tijde 1,5 meter afstand houden en regels met betrekking tot gebruik van materialen. Voor meer informatie zie de speciale protocollen pagina.

Veilig trainen

Om de veiligheid te kunnen garanderen voor de groep mensen die 1,5m afstand moeten houden (iedereen vanaf 13 jaar), gelden er beperkingen in het aantal mensen op een veld en een aantal eisen waar we aan moeten voldoen. 
De belangrijkste eisen:


- Bij iedere training moet minimaal 1 begeleider / trainer aanwezig zijn. Deze mag niet aan de training zelf deelnemen;

- Bij de jeugd (vanaf 13 jaar: A, B en C) en de senioren geldt een maximum van 20 mensen op het veld. Dat is inclusief de begeleiding / trainer.

- Op de club moet minimaal één Corona coördinator aanwezig zijn.


Verder gelden de regels zoals hier onder in het schema.
Corona coördinatoren gezocht!

We kunnen dus alleen trainen als er een corona coördinator aanwezig is. Iedere dag van 17 - 20 moeten er iemand op de club zijn om alles in goede banen te leiden en gebruikte trainingsmaterialen te desinfecteren. We vragen je om je aan te melden voor een corona dienst voor de komende weken tot aan de zomerstop. Een dienst duurt 2 uur (langer mag ook) Zo zorgen we er samen voor dat er elke dag kan worden getraind. Aanmelden kan via [email protected] Geef meteen aan welke dag(en) en tijdstippen je zou kunnen.

  
9-5-2020 Bestuur