KNHB besluit competities te beëindigen

25-4 Nieuws

Helaas heeft de KNHB heeft naar aanleiding van het door de overheid gepubliceerde openingsplan en de persconferenties van 13 en 20 april 2021 besloten alle competities van seizoen 2020-2021 te beëindigen.

Wij hadden gehoopt dat de overheid ook de sport verder zou openen, maar helaas is dat niet gebeurd en bleven nieuwe  versoepelingen, met uitzondering van het verdwijnen van de avondklok, uit. De KNHB blijft zich inzetten dat iedereen van 27 jaar en ouder zonder beperkingen kan hockeyen. Daarnaast werkt de KNHB hard aan toestemming om (regionale) wedstrijden te kunnen spelen. Zodra de overheid het toestaat regionaal te kunnen spelen, zal de KNHB dit voor de verenigingen organiseren, ook als het spelen van deze regionale wedstrijden is gelimiteerd tot een specifieke leeftijdsgroep dan wel regio. Op die manier wil de KNHB er zorg voor dragen dat er aanbod is voor alle teams en verenigingen die onder de versoepeling vallen.

Voor MHC Daring bekent dit dat we doorgaan met onze eigen clubcompetitie. Afgelopen zaterdag werd er weer volop gehockeyd en werden er spannende duels uitgevochten.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen deze via Lisa en de website worden gecommuniceerd.

 

 
25-4-2021 Algemeen