ledenacties

*|MC:SUBJECT|*


Autohuis Bouwsema Delfzijl, Veendam

CLUBBONUSDankzij de clubbonus ontvangt MHC Daring Veendam 1000 euro per nieuwe Volvo die bij Volvodealer Bouwsema verkocht wordt. Volvo Cars Nederland BV is al enige jaren official Partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Om hockey niet alleen op topniveau maar ook lokaal te ondersteunen, is de Volvo Clubbonus ontwikkeld.

Deze Clubbonus is een initiatief van Volvo Cars Nederland BV, de importeur. Zij keert een bonus uit van 1000 euro aan die hockeyvereniging waarvan een lid of de ouders van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of least bij de Volvo clubdealer. Deze dealer is clubdealer dankzij een structurele samenwerking met de betreffende hockeyclub.

,,Met de Clubbonus kunnen we als dealer de sponsorovereenkomst met ‘onze’ hockeyclub veel meer inhoud geven”, aldus Volvo-dealer Bouwsema Veendam. ,,Wij hebben natuurlijk belang bij een zo hoog mogelijke Volvo-dichtheid onder de leden, maar de club heeft dat belang ook! Want de club ontvangt 1000 euro netto bij elke nieuwe Volvo die een clublid of de ouders van een jeugdlid bij ons koopt of least.”

Naar boven